MÉLYTISZTÍTÁS- EKCÉMA-PIKKELYSÖMÖR- ALLERGIÁS KIÜTÉSEK- LÁBSZÁRFEKÉLY- AKNÉ- PATTANÁSOK- BŐRGYULLADÁS


Golden Ointment kenőcs különleges képessége

 

GOLDEN YACCA alapban kétféle szaponint tartalmaz, melyek gátolják egymás hatását:

-terpén szaponint, mely zsírban oldódik, kisméretű molekulája könnyen áthatol a bőr rétegein, bejut az erekbe, eltávolítja a leülepedéseket, gyorsítja a vérkeringést,

-szterán szaponint, mely vízben nem oldódik, óriás molekulája megakadályozza, hogy bejusson a bőrrétegek közé, vagy a szűk vérerekbe, ezáltal leülepedik a bőrrétegek között, meggátolja a tápanyagok felszívódását

 

Miben rejlik a Golden Ointment kenőcs előnye és nagyszerűsége?

akné

A GOLDEN OINTMENT kenőcs egy újgenerációs, különleges izolációs eljárásnak köszönhetően 

KIZÁRÓLAG TERPÉN SZAPONINOKAT tartalmaz.

A nagy kozmetikai gyárak már régóta kutatják, hogy a tápláló, illetve vitaminos krémek használata előtt milyen porlasztókat alkalmazzanak ahhoz, hogy a bőr legalsóbb rétegeibe eljussanak, s ott mélyhámlasztással kitisztítsák az leülepedéseket, utat engedve ily módon a hatóanyagoknak. Azonban az alkalmazott mesterséges  porlasztók olyan nagy molekulájúak, hogy nem képesek behatolni a bőr legalsóbb rétegeibe, megrekednek a rétegek között és meggátolják a tápanyagok felszívódását, eltömítik a pórusokat.

Dr. Sova csapatának sikerült megoldást találnia a kozmetikai ipar egyik legnagyobb problémájára, a mélytisztításra. A természetes porlasztóként használt Golden Yacca szaponinokat egy különleges eljárással szétválasztották, s csak a kis molekula nagyságú, zsírban oldódó terpén szaponinokat használják a Golden Ointment kenőcsben, melyek könnyen áthatolnak a bőrrétegeken, bejutnak az erekbe, eltávolítják a leülepedéseket.

A Golden Ointment kenőcs az egyetlen kozmetikai termék, mely a Golden Yaccának kizárólag   a terpén szaponinjait tartalmazza.

MÉLYTISZTÍTÁS- EKCÉMA-PIKKELYSÖMÖR- ALLERGIÁS KIÜTÉSEK- LÁBSZÁRFEKÉLY- AKNÉ- PATTANÁSOK- BŐRGYULLADÁS


A Golden Ointment kenőcs kizárólagos magyarországi forgalmazója: Alternova Kft. (Tátra Shop). Cím: 1136 Budapest, Pannónia u. 46/B. (Újlipótváros).

A Képviselet - Tátra Shop nyitva tartása: H-P: 10-17 óráig. Telefonszám: 06-1-7883-884