MÉLYTISZTÍTÁS- EKCÉMA-PIKKELYSÖMÖR- ALLERGIÁS KIÜTÉSEK- LÁBSZÁRFEKÉLY- AKNÉ- PATTANÁSOK- BŐRGYULLADÁS


Sikeres megoldás egy régi kozmetikai problémára

A nagy kozmetikai gyárak már régóta kutatják, hogy a tápláló, illetve vitaminos krémek használata előtt milyen porlasztókat alkalmazzanak ahhoz, hogy a bőr legalsóbb rétegeibe eljussanak, s ott mélyhámlasztással kitisztítsák a leülepedéseket, utat engedve ily módon a hatóanyagoknak. Azonban az alkalmazott mesterséges porlasztók olyan nagy molekulájúak, hogy nem képesek behatolni a bőr legalsóbb rétegeibe, megrekednek a rétegek között és meggátolják a tápanyagok felszívódását, eltömítik a pórusokat.

Dr. Sova csapatának sikerült megoldást találnia a kozmetikai ipar egyik legnagyobb problémájára, a mélytisztításra. A természetes porlasztóként használt Golden Yacca szaponinokat egy különleges eljárással szétválasztották, s csak a kis molekula nagyságú, zsírban oldódó terpén szaponinokat használják a Golden Ointment kenőcsben, melyek könnyen áthatolnak a bőrrétegeken, bejutnak az erekbe, eltávolítják a leülepedéseket.

A Golden Ointment kenőcs különleges, izolációs eljárással előállított Golden Yacca szaponin tartalmának köszönhetően, mely a növények természetes antibiotikumai, képes a bőrön keresztül egyedülálló mélységbe bejutni, ott a leülepedéseket fellazítani, tisztítani, a vérkeringést serkenteni, hidratálni, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatását kifejteni.

MÉLYTISZTÍTÁS- EKCÉMA-PIKKELYSÖMÖR- ALLERGIÁS KIÜTÉSEK- LÁBSZÁRFEKÉLY- AKNÉ- PATTANÁSOK- BŐRGYULLADÁS


A Golden Ointment kenőcs kizárólagos magyarországi forgalmazója: Alternova Kft. (Tátra Shop). Cím: 1136 Budapest, Pannónia u. 46/B. (Újlipótváros).

A Képviselet - Tátra Shop nyitva tartása: H-P: 10-17 óráig. Telefonszám: 06-1-7883-884