MÉLYTISZTÍTÁS- EKCÉMA-PIKKELYSÖMÖR- ALLERGIÁS KIÜTÉSEK- LÁBSZÁRFEKÉLY- AKNÉ- PATTANÁSOK- BŐRGYULLADÁS


Szaponinok

szaponin

Napjainkban a tudósok figyelme egyre gyakrabban fordul olyan növények felé, melyek a szélsőséges hőmérsékleti változásoknak köszönhetően kiemelkedően magas koncentrációban tartalmaznak olyan élettanilag fontos anyagokat, mint például a SZAPONINOK.

Maguk a szaponinok nehezen szívódnak fel, de segítik más anyagok felszívódását. Továbbá akár elősegíthetik különböző anyagcseretermékek és a környezetből a szervezetbe jutott mérgező anyagok kiválasztását.

A túlélés érdekében a Yucca schidigera számos olyan élettani szempontból fontos anyagot raktároz el magában, mint a szaponinok,flavonoidok és a resveratrol, amely által a szívós, túlélővé edzett növény képes az élet fenntartásához.

GOLDEN YACCA alapban kétféle szaponint tartalmaz, melyek gátolják egymás hatását:

terpén szaponint, mely zsírban oldódik, kisméretű molekulája könnyen áthatol a bőr rétegein, bejut az erekbe, eltávolítja a leülepedéseket, gyorsítja a vérkeringést,

szterán szaponint, mely vízben nem oldódik, óriás molekulája megakadályozza, hogy bejusson a bőrrétegek közé, vagy a szűk vérerekbe, ezáltal leülepedik a bőrrétegek között, meggátolja a tápanyagok felszívódását

A GOLDEN OINTMENT kenőcs egy újgenerációs, különleges izolációs eljárásnak köszönhetően KIZÁRÓLAG TERPÉN SZAPONINOKAT tartalmaz.

MÉLYTISZTÍTÁS- EKCÉMA-PIKKELYSÖMÖR- ALLERGIÁS KIÜTÉSEK- LÁBSZÁRFEKÉLY- AKNÉ- PATTANÁSOK- BŐRGYULLADÁS


A Golden Ointment kenőcs kizárólagos magyarországi forgalmazója: Alternova Kft. (Tátra Shop). Cím: 1136 Budapest, Pannónia u. 46/B. (Újlipótváros).

A Képviselet - Tátra Shop nyitva tartása: H-P: 10-17 óráig. Telefonszám: 06-1-7883-884