MÉLYTISZTÍTÁS- EKCÉMA-PIKKELYSÖMÖR- ALLERGIÁS KIÜTÉSEK- LÁBSZÁRFEKÉLY- AKNÉ- PATTANÁSOK- BŐRGYULLADÁS


Yucca Schidigera

Yucca_schidigera_IMG_5583.jpgAz egyik ilyen növény, melyből a GOLDEN YACCA port is előállítják, a YUCCA SCHIDIGERA (Arizonai pálmaliliom-Mojave jukka) mely egy virágzó, örökzöld növény az agave félék családjából.

A kietlen délkelet-kaliforniai Mojave-sivatagban és a Sonora-sivatagban őshonos. Eredeti élőhelyén szélsőséges klimatikus viszonyok határozzák meg a mindennapi életet. Nappali hőség, éjszakai hideg, olykor évekig tartó csapadékmentes időszakok jellemzik a dél-nevadai klímát. A túlélés érdekében a Yucca schidigera számos olyan élettani szempontból fontos anyagot raktároz el magában, mint a szaponinok, flavonoidok és a resveratrol, amely által a szívós, túlélővé edzett növény képes az élet fenntartásához.

Az őshonos indiánok a Yucca schidigerát az élet fenntartásához és az ellenálló-képességhez szükséges anyagok rendkívül magas koncentrációja miatt az „Élet Fája” néven tisztelik és évszázadok óta gyógynövényként alkalmazzák, táplálkozásuk kiegészítésére használják.

MÉLYTISZTÍTÁS- EKCÉMA-PIKKELYSÖMÖR- ALLERGIÁS KIÜTÉSEK- LÁBSZÁRFEKÉLY- AKNÉ- PATTANÁSOK- BŐRGYULLADÁS


A Golden Ointment kenőcs kizárólagos magyarországi forgalmazója: Alternova Kft. (Tátra Shop). Cím: 1136 Budapest, Pannónia u. 46/B. (Újlipótváros).

A Képviselet - Tátra Shop nyitva tartása: H-P: 10-17 óráig. Telefonszám: 06-1-7883-884